Despre noi

Harta-Curier-InternationalIntegrator de servicii de curierat international

Compania noastra a fost infiintata in 2011 si activeaza in industria materialelor promotionale. Lucram in proportie de 80% pentru clienti din afara Romaniei inca de la bun inceput, astfel ca am fost nevoiti sa dezvoltam un sistem logistic inovativ prin care sa asiguram distributia produselor noastre catre clienti din Austria, Germania, Belgia, Danemarca sau Suedia.

Din anul 2013 am decis sa ne diversificam domeniul de activitate in zona serviciilor de curierat international si sa actionam ca un integrator intre diversii furnizori de servicii de curierat international (DHL, TNT, Posta Romana samd) si clienti finali din Romania, persoane fizice sau juridice.

Astfel, suntem localizati in Iasi, dar deservim clienti de pe intreg teritoriul Romaniei si facem expedieri internationale catre oricare dintre tarile Uniunii Europene.

Viziune

Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana s-au deschis noi orizonturi de business pentru antreprenorii romani. Trebuie doar sa devenim constienti ca nu trebuie sa ne limitam doar la o piata de 20 de milioane de locuitori, ci avem la dispozitie o piata imensa cu aproximativ 500 de milioane de potentiali clienti!

Dorinta noastra este sa devenim un partener de incredere al companiilor din Romania care vor sa se dezvolte si sa-si livreze produsele la export, in oricare dintre tarile Uniunii Europene.

Expertiza noastra se transforma in economii considerabile pentru dumneavoastra, iar produsele pe care le oferiti pot deveni competitive pe pietele externe!

De ce suntem diferiti?

Evident, exista deja un numar de firme de curierat international de prestigiu (DHL, TNT, UPS etc) care deservesc Romania. Noi facem diferenta prin faptul ca suntem un integrator de servicii, cu o structura diferita de costuri si un sistem logistic inovativ. Colaboram cu diverse companii nationale si internationale specializate in transporturi si va putem oferi preturi imbatabile pentru expedierea coletelor din Romania catre tarile UE.

Curierat international

Va invitam deci sa consultati pagina noastra de servicii de curierat international pentru detalii si sa ne contactati pentru a efectua prima expediere!

Comments are closed